Denne side har begrænset understøttelse af din browser. Vi anbefaler, at du skifter til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Fri fragt over kr. 399 og fri retur. ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot

Plus size fiets- en hardloopkleding

Grote maten fiets- en hardloopkleding

Fiets- en hardloopkleding voor plus size mannen en vrouwen, wat een kop en het lieve kind heeft vele namen. Fiets- en hardloopkleding in grote maten, grote maten kleding voor dames en heren.
Maar hoe we het ook noemen, het gaat erom dat je fiets- en hardloopkleding kunt vinden die je niet alleen past, maar waarin je er ook goed uitziet. Daarom hebben wij ervoor gekozen om al onze stijlen in zowel fiets- als loopkleding in grote maten te maken.

Veel van de fiets- en hardloopkleding die in de grote maten verkrijgbaar zijn, zijn gewoon kleine modellen die zijn opgeschaald. Het geeft gewoon niet de beste resultaten. Vaker wel dan niet doet het je nog groter lijken dan je bent, en de kleren passen je zelden mooi. En als je kleren wilt die er mooi en stijlvol uitzien, ben je echt overuren aan het maken.

Bij ES16 eisen we dat onze kleding past bij de vorm van uw lichaam. Een perfecte pasvorm zorgt ervoor dat u zich comfortabel voelt in uw fiets- of hardloopkleding.

Het gaat erom dat je er goed uitziet en je goed voelt, of je nu rondingen hebt of niet.

We weten dat het moeilijk kan zijn om hardloop- en fietskleding in grote maten te vinden, dus hebben we ons geconcentreerd op maten die 4XL voor mannen en 2XL voor vrouwen zijn.

Bij ES16 zijn we specialisten in fietskleding. Wij maken ook fietskleding voor grote mannen en vrouwen. Dus als je wat extra's aan je zijbenen hebt, kun je bij ons zeker wat fietskleding vinden die past. Wij maken al onze modellen in PLUS SIZE, dus er is geen limiet aan onze stijlen.

Uit de laatste enquêtes in 2019 bleek dat meer dan 50% van de Deense bevolking overgewicht had. Dit is een gigantisch probleem dat helaas vaak ongelukkige gevolgen heeft. Het is de grootste uitdaging voor onze volksgezondheid, dus stap op de fiets. Wij hebben de kleren, jullie hebben de wens :-)

Bel als u niet zeker weet welke maat u nodig heeft of kijk op onze SIZEGUIDE

Als de maat tegen alle verwachtingen in toch niet past, verzenden wij gratis naar beide kanten, zodat u het altijd zonder extra kosten kunt laten omruilen.

We kijken er naar uit om fietskleding bij u te bezorgen. Met vriendelijke groet Team ES16

Bekijk de grote selectie fiets- en hardloopkleding hier HIER WINKELEN

Kurv

Tillykke! Du har fået fri fragt Du er €399 fra fri fragt!
Ikke flere produkter tilgængelige for køb

Din kurv er tom