Denne side har begrænset understøttelse af din browser. Vi anbefaler, at du skifter til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Fri fragt over kr. 399 og fri retur. ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot

Hardloopkleding voor bedrijven en clubs

Hardlopen is een van de grootste sporten ter wereld. Hardlopen is tegenwoordig een enorme activiteit in Denemarken. Tot 31 procent van alle volwassen Denen van 16 jaar en ouder loopt hard. Dat zijn meer dan 1,3 miljoen mensen. Het mooie van hardlopen is dat je er snel en gemakkelijk mee kunt beginnen. Alles wat je nodig hebt zijn hardloopschoenen en hardloopkleding. Bij ES16 zijn we gespecialiseerd in het maken van hardloopkleding voor zowel clubs als bedrijven, en natuurlijk ook voor mensen die geen deel uitmaken van een gemeenschap. Wij kunnen uw eigen hardloopkleding ontwerpen, met uw eigen logo en kleuren en patronen, precies zoals u dat wilt.

Wij leveren hardloopkleding aan meer dan 100 bedrijven en clubs in Denemarken. Bel en praat met ons over hoe u hardloopkleding met uw eigen opdruk kunt krijgen.

Wij maken slechts 10 stuks per stijl, dus u hoeft geen grote club of bedrijf te zijn om uw eigen ontwerp op maat te krijgen. Natuurlijk produceren we voor mannen, vrouwen en kinderen.

Zie hier alle stijlen die we hebben en die we volledig op u kunnen afstemmen, met ontwerpen enz. Lees hier meer over onze teamkleding HIER

Om het afhandelingsproces voor clubs en bedrijven te vergemakkelijken, bieden wij zowel opslag als verzending van de kledingstukken voor elke individuele gebruiker.

Met vriendelijke groet Team ES16

Kurv

Tillykke! Du har fået fri fragt Du er €399 fra fri fragt!
Ikke flere produkter tilgængelige for køb