Denne side har begrænset understøttelse af din browser. Vi anbefaler, at du skifter til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Fri fragt over kr. 399 og fri retur. ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot

Wielerkleding van Danske ES16

Fietskleding

Fietskleding

Om een goede ervaring op de fiets te hebben, is het belangrijk dat u fietskleding heeft die goed past en voor het fietsen gemaakt is. Bij ES16 produceren we onze fietskleding alleen in de beste fabrieken van Europa. Al onze fietskleding wordt op kwaliteit gecontroleerd voordat het de fabriek verlaat. Wij doen dit om er zeker van te zijn dat het eindproduct 100% in orde is. Natuurlijk maken we fietskleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Vooral de fietsbroek is belangrijk voor mannen en vrouwen, want er is een groot verschil in anatomie. Wij hebben onze eigen ontwerpers in huis die onze eigen ontwerpen ontwerpen en alles wat wij maken voor zowel clubs als bedrijven in Europa.

Bekijk onze grote selectie HIER

Fietsbroek

Bij ES16 maken we fietsbroeken van de beste kwaliteit met de beste pads. De pasvorm en de demping van uw fietsbroek zijn van cruciaal belang voor een sublieme ervaring tijdens uw ritten. Al onze fietsbroeken worden grondig getest voor ze in productie gaan. Wij doen dit om er zeker van te zijn dat het product 100% aan onze kwaliteitsnormen voldoet. We sluiten nooit compromissen over onze fietsbroeken en daarom hebben we er geen voor £399. Ons goedkoopste model ELITE begint bij DKK 799 tot ons topmodel bij DKK 1299 dat het PRO model is. De pasvorm is hetzelfde, maar de PRO heeft beter materiaal en een betere zeem.
Wij maken onze fietsbroeken zowel voor mannen als voor vrouwen, wat een verschillende pasvorm en demping betekent. Voor het seizoen 2021 hebben wij nu ook bibshorts in 4 verschillende kleuren toegevoegd. Dit heeft ertoe geleid dat u nu veel meer opwindende sets fietskleding kunt samenstellen, zodat u er op de weg als een miljoen uitziet.
De nieuwste toevoegingen aan het assortiment zijn fietsbroeken voor mountainbiken en gravelbiken. Dit is een groot groeiend segment in de wielersport, dus hebben we veel moeite gedaan om de juiste fietsbroek voor hen te ontwikkelen.
Bekijk onze grote selectie HIER

Wielertruien

Bij ES16 maken we wielershirts in vele uitvoeringen. Onze ontwerpafdeling maakt al onze ontwerpen, die hier op de webshop kunnen worden gekocht. Wij ontwerpen ook wielertruien voor vele wielerclubs en bedrijven in Scandinavië. Wij hebben 3 modellen in ons gamma. Eén heet Pro en die is erg race fit. En ons best verkochte model is Elite, een zeer allround jersey die bijna iedereen goed past.
Al onze wielertruien zijn gemaakt voor zowel mannen als vrouwen en voor PLUS SIZE.
De laatste jaren hebben wij onze wielertruien zo ontwikkeld dat wij ze ook in grote maten hebben die ook nog eens heel goed passen.
Als u overweegt uw eigen ontwerp op een shirt te laten zetten, neem dan contact met ons op. We kunnen zo weinig als 5 truien maken in individuele ontwerpen. Het is supercool om je eigen trui te hebben in je eigen ontwerp, het kan met je bedrijfslogo erop, of gewoon een ontwerp waarvan je denkt dat het leuk zou zijn.
Bekijk al onze wielertruien HIER

Wielerjas

Bij ES16 maken we fietsjacks voor alle seizoenen. Het is belangrijk om het juiste fietsjack te kiezen voor het seizoen en het doel. De winterjas moet warm, waterafstotend en niet in de laatste plaats ademend zijn. Als een fietsjack te strak zit, kun je er niet in ademen. Dat betekent dat je van binnen nat wordt en begint te bevriezen.
Een fietsjack voor de lente of de herfst is vaak licht gevoerd en winddicht, maar ook ademend en perfect voor die kille dagen.
Wij maken ook zeer dunne fietsjacks voor wind en regen. Deze kunnen het hele jaar door worden gebruikt. Vaak zijn ze goed voor die kille ochtendritten waar de zon nog niet doorgebrand is en de dauw nog over de weg hangt.
Bekijk al onze fietsjacks HIER

Kurv

Tillykke! Du har fået fri fragt Du er €399 fra fri fragt!
Ikke flere produkter tilgængelige for køb