Nieuwe kleding samenwerking met Ultra atleet Rasmus Appelt Winther, die binnenkort Race around Netherlands 1890 km gaat lopen. Bedankt voor de koffie.

Rasmus zegt:

Ik stel hoge eisen aan al het materiaal dat ik gebruik, want tijdens een race is er geen tijd om te prutsen met dingen die niet werken, alles is getest en uitgeprobeerd, want het kleinste foutje kan je de winnende plaats in de race kosten.
Racen in Nederland kan allerlei soorten weer bieden en daar moet je dus op gekleed zijn. Daarom ben ik mega blij dat ES16 de uitdaging is aangegaan om een complete kledinglijn aan te bieden die in alle denkbare weersomstandigheden kan worden gedragen. Op de foto is het alleen de korte versie, maar er komt ook een lange versie, regenjack en windvest. Ik kijk er naar uit dat alles thuiskomt en ik het kan uitproberen voor ik vertrek.
Bedankt voor de goede begeleiding en medewerking aan Thomas van ES16.

23 februari 2022 — Thomas Dybdahl

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.