Waarom ES16 kiezen als uw leverancier van fiets- en loopkledij !

Fietskleding is essentieel voor een goede ervaring op de fiets. Daarom produceren wij alleen in de beste fabrieken in Europa, met meer dan 30 jaar ervaring. Al onze fietskleding wordt op kwaliteit gecontroleerd voordat het naar de eindgebruiker gaat.

ES16 is in Deense handen en werd opgericht in 2016. Wij verkopen onze wielerkleding momenteel in meer dan 30 landen, en hebben een groot marktaandeel in Denemarken op het gebied van teamkleding voor wielerclubs en bedrijven.

Wij doen nooit concessies aan de kwaliteit, want die is een essentieel onderdeel van een goede ervaring op de motor. Onze fietskleding is gericht op alle fietsers die onze hoge kwaliteit en functionaliteit weten te waarderen.

Wij maken fietskleding in alle maten, dus ook voor kinderen, vrouwen, mannen en dikke en dunne mensen.

Fietskleding is een belangrijke factor voor een goede rit op de fiets. Daarom hebben wij ook op maat gemaakte collecties voor zowel zomer, winter, lente als herfst.

Denkt u erover teamkleding te laten maken voor uw bedrijf, wielerclub of wielergroep. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen met alles, van ontwerp tot productie en levering van de kleding. Onze productietijd is tussen de 4-8 weken voor op maat ontworpen kleding. De drukste periode is van november tot april.

Wij produceren zo weinig als 5 stuks per stijl.

Gegroet Team ES16

23 mei 2020 — Thomas Dybdahl

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.